Nieuws

Informatie en nieuwsberichten

Week van de Aikido 15-24 september 2023.

Vorig jaar heeft Aikido Nederland voor de eerste keer de Week van de Aikido georganiseerd. Dat initiatief zetten we voort en organiseren ook dit jaar een “Week van de Aikido”

De “week van de Aikido” zal ook dit jaar samenvallen met de Nationale Sport week van NOC NSF, namelijk van 15 tot en met 24 september 2023.

Aikido Nederland zal in samenwerking met een PR bureau een landelijke campagne starten. Het doel is om alle dojo’s die aangesloten zijn bij Aikido Nederland zichtbaar te maken. Hoe?
Door mensen die Aikido zoeken via “Vindt een Dojo” op www.weekvandeAikido.eu naar jouw dojo te leiden.

Als dojo kan je in de periode van “week van de Aikido” bv een open-dag of open-lessen organiseren. Mensen die dan jouw website vinden worden dan extra aangezet om de stap te nemen een keer mee te doen.
Plaats berichten op jouw dojo website, facebook en Instagram met berichten over wat er tijdens de Week van de Aikido in jouw dojo wordt georganiseerd.

Meer Nieuws

PvB opleiding / opfriscursus.

PVB cursus zaterdag 24 februari 2024

Op zaterdag 24 februari aanstaande zal er wederom een PVB cursus gehouden worden in de dojo van Aikido Centrum Leiden aan de PC Hooftlaan 13 2332 AX in Leiden. We beginnen om 13.00 uur en we streven ernaar om rond 16.30 uur te stoppen. Misschien heb je al eens meegedaan met zo’n cursus, maar dan is het goed om te weten dat de inhoud van de cursus elke keer wordt aangepast aan de actuele situaties in “opleidingsland”. Zo zijn een aantal nieuwe hulpmiddelen toegevoegd, die het nog makkelijker zullen maken om de examens zo accuraat mogelijk af te nemen en de bijbehorende protocollen en formulieren

Lees verder »

21 januari 2024 | Multistijlendag voor de Jeugd

De gratis toegankelijke Multistijlendag is een uitgesproken gelegenheid voor de jeugd om kennis te maken met het programma Talentontwikkeling en daarna mee te gaan doen reguliere trainingen van Talentontwikkeling. Tevens is het leuk om met andere jeugd Aikido beoefenaars samen te trainen.

Lees verder »

Nieuws vanuit de Algemene Leden Vergadering

Op zaterdag 25 november was er te Papendal de najaarsvergadering van Aikido bond Nederland. Rudolf Dekker werd benoemd tot penningmeester, Ron Hartman werd voorgesteld als de interne coördinator Sportakkoord en Sanshinkai Aikido Nederland is een nieuwe sectie geworden. Meer informatie over het bestuur, de secties en commissies is hier te vinden.

Lees verder »