Nieuws

Informatie en nieuwsberichten

Week van de Aikido 15-24 september 2023.

Vorig jaar heeft Aikido Nederland voor de eerste keer de Week van de Aikido georganiseerd. Dat initiatief zetten we voort en organiseren ook dit jaar een “Week van de Aikido”

De “week van de Aikido” zal ook dit jaar samenvallen met de Nationale Sport week van NOC NSF, namelijk van 15 tot en met 24 september 2023.

Aikido Nederland zal in samenwerking met een PR bureau een landelijke campagne starten. Het doel is om alle dojo’s die aangesloten zijn bij Aikido Nederland zichtbaar te maken. Hoe?
Door mensen die Aikido zoeken via “Vindt een Dojo” op www.weekvandeAikido.eu naar jouw dojo te leiden.

Als dojo kan je in de periode van “week van de Aikido” bv een open-dag of open-lessen organiseren. Mensen die dan jouw website vinden worden dan extra aangezet om de stap te nemen een keer mee te doen.
Plaats berichten op jouw dojo website, facebook en Instagram met berichten over wat er tijdens de Week van de Aikido in jouw dojo wordt georganiseerd.

Meer Nieuws

Week van de Aikido 15-24 september 2023.

Tijdens de week van 15-24 september kan je bij dojo’s die aangesloten zijn bij Aikido Nederland een proefles doen. Op www.weekvandeAikido.eu vind je meer informatie over Aikido en kan je ook een dojo vinden bij jou in de buurt.

Lees verder »
2023 Doushi Zomerschool

Doushi Zomerschool, leuk en goed bezocht.

Foto van Doushi stage in Goes na de laatste les. Alle 9 lessen waren goed bezocht. Op deze foto ook gastheer Bart Suijkerbuijk die bij het leggen van de mat onfortuinlijk zijn enkel blesseerde en in het gips moest. Daarnaast zien we ook Piet Lagerwaard shihan en Paul Jungschlager die aanwezig waren op de laatste dag.

Lees verder »
2023_Daf_Zomerschool

DAF Zomerschool – Markelo

De 5 daagse zomerschool is afgerond met succes. Leerpunt van Wilko Vriesman Shihan: gegrond staan, open borstkast en hand naar knieën; richting geven; vanuit het juist punt irimi zonder weerstand. De focus van Kobayashi Shihan, gastdocent tijdens de zomerschool was op basis technieken vanuit correcte houding; leren globaal alsmede details.Foto’s van Joke Kleijer

Lees verder »