Nieuws

Informatie en nieuwsberichten

PVB cursus zaterdag 24 februari 2024

PvB opleiding / opfriscursus.

Op zaterdag 24 februari aanstaande zal er wederom een PVB cursus gehouden worden in de dojo van Aikido Centrum Leiden aan de PC Hooftlaan 13 2332 AX in Leiden.

We beginnen om 13.00 uur en we streven ernaar om rond 16.30 uur te stoppen.

Misschien heb je al eens meegedaan met zo’n cursus, maar dan is het goed om te weten dat de inhoud van de cursus elke keer wordt aangepast aan de actuele situaties in “opleidingsland”.

Zo zijn een aantal nieuwe hulpmiddelen toegevoegd, die het nog makkelijker zullen maken om de examens zo accuraat mogelijk af te nemen en de bijbehorende protocollen en formulieren op de vereiste manier in te vullen.

Jullie weten inmiddels ook dat het in deze cursus geen “eenrichtingsverkeer” betreft, maar dat jullie eigen inbreng bijzonder op waarde wordt geschat en jullie ideeën mee worden genomen in de verdere ontwikkeling van de cursus.

Een echte win/win situatie dus.

Geef je ajb zo spoedig mogelijk op door een mail te sturen naar:

m.jongsten@gmail.com

Als je meer info wilt, kun je me natuurlijk ook altijd bellen op 06-29518441

Mocht je binnen je sectie of in je kennissenkring meer mensen weten, die interesse hebben om mee te doen, geef deze info dan door.

Hopelijk tot dan!

Hartelijke groet, Marc Jongsten

Aikido Centrum Leiden www.aikidoleiden.nl

Meer Nieuws

Ouderenfonds

Beweegweek voor ouderen, 27 – 31 mei

Met op dinsdag 28 mei 2024 in het Olympisch Stadion in Amsterdam van 12.30 tot 16.00 uur. Van 27 tot en met 31 mei organiseert het Ouderenfonds de Nationale Beweegweek voor ouderen om zo aandacht te vragen voor het belang van sporten en bewegen. Het Nationaal Ouderenfonds nodigt alle beweegprofessionals van Nederland uit om activiteiten voor 65-plussers te organiseren.

Lees verder »
aikido leraren opleiding

Bijscholingsprogramma 2024

Dit jaar kunnen alle docenten van Aikido Bond Nederland zich inschrijven voor een aantal boeiende bijscholingsmodules.Deelname aan deze modules is extra aantrekkelijk gemaakt voor de huidige docenten van Aikido bondNederland, door slechts een kleine eigen bijdrage te vragen. De kosten zijn: €30,= voor een dagdeel, €50,= voor een hele dag. 23 maart, Visie op dangraden.23 maart, Dichten van Ki-gaten20 april, Leiderschapsstijlen8 juni, Ki/Chi training23 juni, Senioren 55+ Voor meer informatie en inschrijven zie AikidoAcademie Opleiding Bijscholing

Lees verder »
PvB opleiding / opfriscursus.

PVB cursus zaterdag 24 februari 2024

Op zaterdag 24 februari aanstaande zal er wederom een PVB cursus gehouden worden in de dojo van Aikido Centrum Leiden aan de PC Hooftlaan 13 2332 AX in Leiden. We beginnen om 13.00 uur en we streven ernaar om rond 16.30 uur te stoppen. Misschien heb je al eens meegedaan met zo’n cursus, maar dan is het goed om te weten dat de inhoud van de cursus elke keer wordt aangepast aan de actuele situaties in “opleidingsland”. Zo zijn een aantal nieuwe hulpmiddelen toegevoegd, die het nog makkelijker zullen maken om de examens zo accuraat mogelijk af te nemen en de bijbehorende protocollen en formulieren

Lees verder »