Nieuws

Informatie en nieuwsberichten

PVB cursus zaterdag 24 februari 2024

PvB opleiding / opfriscursus.

Op zaterdag 24 februari aanstaande zal er wederom een PVB cursus gehouden worden in de dojo van Aikido Centrum Leiden aan de PC Hooftlaan 13 2332 AX in Leiden.

We beginnen om 13.00 uur en we streven ernaar om rond 16.30 uur te stoppen.

Misschien heb je al eens meegedaan met zo’n cursus, maar dan is het goed om te weten dat de inhoud van de cursus elke keer wordt aangepast aan de actuele situaties in “opleidingsland”.

Zo zijn een aantal nieuwe hulpmiddelen toegevoegd, die het nog makkelijker zullen maken om de examens zo accuraat mogelijk af te nemen en de bijbehorende protocollen en formulieren op de vereiste manier in te vullen.

Jullie weten inmiddels ook dat het in deze cursus geen “eenrichtingsverkeer” betreft, maar dat jullie eigen inbreng bijzonder op waarde wordt geschat en jullie ideeën mee worden genomen in de verdere ontwikkeling van de cursus.

Een echte win/win situatie dus.

Geef je ajb zo spoedig mogelijk op door een mail te sturen naar:

m.jongsten@gmail.com

Als je meer info wilt, kun je me natuurlijk ook altijd bellen op 06-29518441

Mocht je binnen je sectie of in je kennissenkring meer mensen weten, die interesse hebben om mee te doen, geef deze info dan door.

Hopelijk tot dan!

Hartelijke groet, Marc Jongsten

Aikido Centrum Leiden www.aikidoleiden.nl

Meer Nieuws

PvB opleiding / opfriscursus.

PVB cursus zaterdag 24 februari 2024

Op zaterdag 24 februari aanstaande zal er wederom een PVB cursus gehouden worden in de dojo van Aikido Centrum Leiden aan de PC Hooftlaan 13 2332 AX in Leiden. We beginnen om 13.00 uur en we streven ernaar om rond 16.30 uur te stoppen. Misschien heb je al eens meegedaan met zo’n cursus, maar dan is het goed om te weten dat de inhoud van de cursus elke keer wordt aangepast aan de actuele situaties in “opleidingsland”. Zo zijn een aantal nieuwe hulpmiddelen toegevoegd, die het nog makkelijker zullen maken om de examens zo accuraat mogelijk af te nemen en de bijbehorende protocollen en formulieren

Lees verder »

21 januari 2024 | Multistijlendag voor de Jeugd

De gratis toegankelijke Multistijlendag is een uitgesproken gelegenheid voor de jeugd om kennis te maken met het programma Talentontwikkeling en daarna mee te gaan doen reguliere trainingen van Talentontwikkeling. Tevens is het leuk om met andere jeugd Aikido beoefenaars samen te trainen.

Lees verder »

Nieuws vanuit de Algemene Leden Vergadering

Op zaterdag 25 november was er te Papendal de najaarsvergadering van Aikido bond Nederland. Rudolf Dekker werd benoemd tot penningmeester, Ron Hartman werd voorgesteld als de interne coördinator Sportakkoord en Sanshinkai Aikido Nederland is een nieuwe sectie geworden. Meer informatie over het bestuur, de secties en commissies is hier te vinden.

Lees verder »