Nieuws

Informatie en nieuwsberichten

Aikido in Nationaal Vechtsportcentrum Rotterdam

samenwerking-vechtsportcentrum-rotterdam

Jeroen Meijerink (voorzitter Aikido Nederland) zet zijn handtekening voor een samenwerking met het Nationaal Vechtsportcentrum in Rotterdam, dat opent op 1 april 2022. In aanwezigheid van sportwethouder Christine Eskes hebben de betrokken partijen vrijdag 11 februari de samenwerking bekrachtigd. 

Foto’s door: Luka de Kruijf

Dit is het eerste Nationaal Topsportcentrum specifiek voor de vechtsporten. Dat is geweldig nieuws voor de vechtsport (martial art) beoefenaars in Nederland. Aikido Nederland zal gebruik maken van het centrum voor o.a. de Talentontwikkeling, sectie-overstijgende events, (inter)nationale Aikido-stages en zoekt samenwerkingen op met andere topsporters- en partijen.

Bekijk hier het artikel van TopSport Rotterdam voor meer info over het Nationaal Vechtsportcentrum.

Meer Nieuws

PvB opleiding / opfriscursus.

PVB cursus zaterdag 24 februari 2024

Op zaterdag 24 februari aanstaande zal er wederom een PVB cursus gehouden worden in de dojo van Aikido Centrum Leiden aan de PC Hooftlaan 13 2332 AX in Leiden. We beginnen om 13.00 uur en we streven ernaar om rond 16.30 uur te stoppen. Misschien heb je al eens meegedaan met zo’n cursus, maar dan is het goed om te weten dat de inhoud van de cursus elke keer wordt aangepast aan de actuele situaties in “opleidingsland”. Zo zijn een aantal nieuwe hulpmiddelen toegevoegd, die het nog makkelijker zullen maken om de examens zo accuraat mogelijk af te nemen en de bijbehorende protocollen en formulieren

Lees verder »

21 januari 2024 | Multistijlendag voor de Jeugd

De gratis toegankelijke Multistijlendag is een uitgesproken gelegenheid voor de jeugd om kennis te maken met het programma Talentontwikkeling en daarna mee te gaan doen reguliere trainingen van Talentontwikkeling. Tevens is het leuk om met andere jeugd Aikido beoefenaars samen te trainen.

Lees verder »

Nieuws vanuit de Algemene Leden Vergadering

Op zaterdag 25 november was er te Papendal de najaarsvergadering van Aikido bond Nederland. Rudolf Dekker werd benoemd tot penningmeester, Ron Hartman werd voorgesteld als de interne coördinator Sportakkoord en Sanshinkai Aikido Nederland is een nieuwe sectie geworden. Meer informatie over het bestuur, de secties en commissies is hier te vinden.

Lees verder »