Talentontwikkeling, in elk kind schuilt een talent.

Helaas hebben we vorige maand ook de Talentontwikkeling (TO) van 24 januari 2021 moeten annuleren. Vanwege de huidige situatie is het helaas nog niet mogelijk om samen te komen. We volgen natuurlijk allemaal het nieuws maar zijn bang dat het nog wel even kan duren voordat we weer het groene licht van de Nederlandse overheid krijgen om bij elkaar te mogen komen.

21 maart 2021 staat de volgende TO training gepland en we hopen dan ook echt weer te kunnen beginnen met het organiseren van trainingsdagen waar jeugd uit heel Nederland samen kan aikidoën! Bij de TO willen we kinderen naast hun dojo een plek geven waar ze met de hele Nederlandse jeugd plezier kunnen hebben. Ook kunnen ze bij de TO terecht voor net een beetje extra uitdaging. Er schuilt een talent in elk kind en bij de TO proberen we de kinderen op nationaal en internationaal niveau dat talent te laten ontdekken en ontwikkelen.

Als je je wil opgeven voor het jaarprogramma van de TO, of alleen voor een kennismakingsles op 21 maart, dan kan dat via ons emailadres: talentontwikkeling@aikidonederland.nl.
De kennismakingsles gaat plaatsvinden in het nationaal sportcentrum van Papendal, waar normaliter al onze trainingen zijn.
Voor meer informatie kun je kijken op www.talent.aikidonederland.nl of contact met ons opnemen via bovenstaand emailadres.
Met vriendelijke groet en hopelijk tot snel,
TO-team van Aikido Nederland